Lokalne TemeVisočanin na sudu sa Elektroprivredom zbog 134.71KM, a o tome pišu i...

Visočanin na sudu sa Elektroprivredom zbog 134.71KM, a o tome pišu i dnevne novine

U državi u kojoj se milioni iz javnog sektora kradu na dnevnoj osnovi, firme otimaju kroz sumnjive privatizacije, dokumentacija o kriminalu nestaje na putu do zgrade Suda, a osumnjičeni postaje predsjednik države… Za to vrijeme u dnevnim novinama objavljuju se sudske presude za neplaćene račune za električnu energiju i to u iznosu od nevjerovatnih i “ogromnih” 134,71KM.

Ažurni su nadežni iz Elektroprivrede kada je naplata u pitanju, a kada je u pitanju usluga, ili nedaj Bože recimo kada njihovom greškom u stambenim objektima pregori sve uređaja što posjeduje jedno kućanstvo, onda su aršini drugačiji.

Posljednji slučaj je vezan za Visoko zato ga i objevljujemo, a o čemu se radi pogledajte u članku koji je nedavno izašao u Dnevnom Avazu.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE